Over ons

Het verhaal van Divardy begint in 1999, toen David Rijke met de oprichting van Divardy Bakery Services zijn visie van een veelzijdige en flexibele dienstenorganisatie voor de bakkerij-industrie verwezenlijkte. In de daaropvolgende jaren begonnen vele industriële bakkerijen en ontwikkelaars van productiemachines en productielijnen met het afslanken van hun in-huis technische dienst afdelingen. Dit leidde tot een groeiende vraag naar de Divardy Diensten.

Naast in te zetten op vergaande bedrijfsgroei en standaardisering koos Divardy ervoor om het eigen dienstenaanbod te verbreden met service en modulaire componenten voor volledig geautomatiseerde industriële productielijnen, die Divardy op maat van de klantbehoeften ontwikkelde. Dat was een moedige, maar ook weloverwogen en weldoordachte stap, die David en zijn team nieuwe mogelijkheden bood om hun passie voor innovatie en engineering in dienst van bestaande klanten te stellen, met ongekend hoogwaardige systeemoplossingen en dienstverlening als resultaat.

Deze keuze stelde Divardy ook in staat om korte en directe communicatielijnen te handhaven, hetgeen essentieel is voor het ontwikkelen van maatwerkoplossingen en om effectief met klanten en collega’s te communiceren. Ofwel: bij Divardy staat u nooit in de wacht. Een telefoontje is genoeg en wij gaan direct voor u aan de slag, terwijl u kunt rekenen op producten en diensten die naadloos op uw specifieke behoeften aansluiten.

Bekijk ook de foto’s van onze ontwikkelings- en constructie-faciliteiten, of nog beter: bezoek ons zodat wij u een persoonlijke rondleiding kunnen geven.
We heten u van harte welkom, en u zult blij zijn dat u ons gevonden heeft.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op!