Engineering & Ontwikkeling

Wat is de toegevoegde waarde voor uw productiebedrijf wanneer u een procesinstallatie door onze engineers laat ontwikkelen? Laten we het eerst eens worden over de definitie van het begrip ‘toegevoegde waarde’. Bij Divardy Bakery Services definiëren we toegevoegde waarde als:

“De gecombineerde extra productiviteit, voedselveiligheid, voedselkwaliteit en duurzaamheid van Divardy producten en diensten,
gerelateerd aan uw huidige systeemprestaties.”

Laten we deze toegevoegde waarden nader beschouwen:

Voedselveiligheid & Voedselkwaliteit

Bij Divardy begint elk engineering en productontwikkelingstraject met een diepgaande inventarisatie van uw functionele behoeften en van de bepalende factoren die voortvloeien uit uw specifieke productieomgeving.

Met de inventarisatieresultaten van uw project leggen onze engineers en projectontwikkelaars een stevige basis voor een consistent hoge productiviteit van uw bakkerijprocessen.

Deze aanpak leidt tot heldere kaders, waarbinnen onze engineers passende standaard- of maatwerkoplossingen ontwikkelen die gedurende de gehele levenscyclus van uw installatie
veel toegevoegde waarde bieden.

Productiviteit & Duurzaamheid

Op basis van uw bedrijfsdoelstellingen ontwikkelt Divardy Research & Development een helder begrip van uw productiviteits- en duurzaamheidseisen,
en vertalen wij deze naar effectieve technologie-oplossingen.

Divardy Engineers hebben een diepgaande kennis van de wisselwerking tussen productiviteitseisen en duurzaamheidsresultaten. Zij ontwerpen, engineeren en ontwikkelen uw oplossing met de nodige technische kennis en hun praktische ervaring in het bouwen met een ‘minder is meer’ ontwerpfilosofie.

De voor DBS kenmerkende open bouwwijze en het gebruik van standaardcomponenten leidt tot kortere onderhouds- en reinigingsintervallen en minder voedselverspilling en water- en chemicaliëngebruik. Kortom: werk samen met DBS en realiseer optimale productiviteits- en duurzaamheidswinsten.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op!